top of page

MASTERCLASS

MUSIC BUSINESS

Masterclasses van Bubblegum, over de ins en outs van de music business. In een avond of middag leer je hoe de praktijk van de professionals eruitziet.

Wat een manager doet. Hoe je artiesten scout. De keuze om independent te gaan of met een label te werken. Last but not least: Buma Stemra. Wil je alles weten van de professionele praktijk? Een masterclass music business van Bubblegum geeft je de kans om overal achter te komen.

 

Jalal Mouloudi werkt al zijn halve leven in de muziekproductie: “Waarom je eigen fouten maken als je van die van mij kunt leren? Ik help je alle stappen te overzien en slimme keuzes te maken.” Ondernemerschap vindt Jalal net zo belangrijk als creativiteit: “In de masterclass breng ik ze samen: structuur in de creatieve chaos. Je moet tegelijkertijd kansen op de markt creëren en jezelf zien te verkopen. Jonge makers maken de toekomst.”

 

De Music Business masterclass van Jalal is er voor studenten, starters, muzikanten en aspirant managers. Neem contact op om een talk te boeken voor jouw instelling of school.

IMG_3961_edited.jpg
bottom of page